Условия за връщане

Връщане 

Ние имаме 14-дневна политика за връщане, което означава, че имате 14 дни от датата, на която сте получили вашия артикул, за да поискате връщане. 
Продавач: Пламен Данаилов Димитров. 

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да бъде в същото състояние, в което сте го получили, неносен или неизползван, с прикрепени етикети и в оригиналната опаковка. Ще ви е необходима и касова бележка или доказателство за покупка. 

За да инициирате връщане, можете да се свържете с нас на belsta@abv.bg и по тел. +359 877 877 710 / 0877 877 710. Моля, имайте предвид, че връщането трябва да бъде изпратено на следния адрес: ул. Индустриална 3, 8002 Южна промышлена зона, г.Бургас, България.

 

Ако връщането ви бъде прието, ние ще ви изпратим разписка за връщането и инструкции как да изпратите вашия пакет. Артикулите, върнати при нас без предварителна заявка, няма да бъдат приети.

Винаги можете да се свържете с нас на belsta@abv.bg за всякакви проблеми с връщането. 

 

Променили ли сте решението си?
Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.
Ако размерът не ви пасва или продуктът не ви харесва, можете, разбира се, да ни върнете продукта по всяко време в рамките на 14-дневния период за връщане и да анулирате поръчката си. 

▪️ В този случай вие заплащате разходите за връщане. 
Ако продуктът е повреден в резултат на употреба, ние си запазваме правото да поискаме обезщетение. 

  

Какви артикули могат да бъдат върнати? 
▪️В неизползвано и продаваемо състояние. 
▪️В оригинална опаковка с всички етикети. 

  

Какви артикули не подлежат на връщане? 
▪️Окончателни артикули от разпродажба 

  

Артикулът, който получих е повреден! 
Ако закупеният артикул е дефектен или дефектен, моля свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на доставка. По време на процеса на връщане можете да добавите снимки, за да опишете проблема. 
▪️В този случай ние, разбира се, поемаме разходите по връщането. 

 

Връщане

Ще ви уведомим веднага щом получим и прегледаме вашето връщане и ще ви уведомим дали връщането е одобрено. Ако плащането бъде одобрено, вие автоматично ще получите възстановяване на първоначалния си метод на плащане в рамките на 5-10 работни дни. Моля, имайте предвид, че може да отнеме известно време на вашата банка или компания за кредитна карта, за да обработи и изпрати вашето възстановяване. 

Ако са изминали повече от  10 работни дни от одобрението на връщането, моля, свържете се с нас на belsta@abv.bg  

 

Вижте колко лесно се работи с BELSTA! Попълнете вашите данни за контакт, за да получите най-подходящата оферта за вас ↓